Telefon (+4) 0744 696 603 / (+4) 0731 696 603 / (+4) 0724 696 603
Program Hétfő - Péntek / 8:00 - 16:00
Árajánlat kérése

Rólunk

Rólunk

A Dakota Cleaning Service nem csak egy szolgáltatás, hanem egy olyan profi szintű segítség, amely lefed minden takarítással kapcsolatos igényt.

Szolgáltatásaink igénybe vehetőek Csíkszereda területén és a környező településeken. Célterületeink a lakóövezetek és a vállalkozások.
Ajánlatainkat úgy terveztük, hogy megfeleljenek a lehető legszélesebb ügyfélkör igényeinek. Ennek köszönhetően vállalni tudjuk különböző cégek és irodák, tömbházlakások, lépcsőházak, kereskedelmi/termelői egységek vagy lakóházak takarítását, akár építkezés vagy felújítás nyomán is.
Professzionális és képzett személyzetünk odafigyeléssel és hatékonyan végez minden munkát. Ezt elősegítendő, speciális tisztítószereket, modern gépeket és a legújabb technológiai megoldásokat használjuk. Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, éppen ezért minden takarítást egy kijelölt személy ellenőriz le, és ő felel a munkálat minőségéért.

Árak
Célunk szolgáltatásainkkal elérni a legjobb ár-érték arányt. Ajánlattételkor az ügyfél igényeiből indulunk ki. Kínálatunk elemei komplexek, de egymásra épülnek, és ebből kifolyólag az ügyfél számos csomag közül választhat.
Az árajánlat alapja egy helyszíni felmérés, amit ingyen végzünk, a végső ár pedig függ a takarítandó terület méretétől, a tevékenység igényelt gyakoriságától, a nehézségi szinttől és az egyéni preferenciáktól vagy igényektől.
Fedezze fel szolgáltatásaink előnyeit, és bízza a takarítást erre szakosodott cégünkre. Hívjon minket bizalommal, hogy irodáját és otthonát egy kellemes környezetté varázsolhassuk!