Telefon (+4) 0744 696 603 / (+4) 0731 696 603 / (+4) 0724 696 603
Program Luni - Vineri / 8:00 - 16:00
Cerere ofertă

Despre noi

Despre noi

Dakota Cleaning Service vine în sprijinul Dvs. oferind servicii de curățenie profesionale concepute astfel încât să acopere toate nevoile specifice cu care vă puteți confrunta.

Serviciile noastre sunt disponibile în Miercurea Ciuc și împrejurimile sale și sunt axate pe segmentul de curățenie rezidențială și curățenie pentru firme.
Oferta serviciilor de curățenie ale firmei noastre este concepută astfel încât să acopere o întreagă arie de interes a clienților, nu doar să răspundă unui beneficiu unic. Astfel oferim o gamă variată de operațiuni de curățare, de la întreținere curățenie în birourile firmelor, în scări de bloc și în unități comerciale/de producție, până la servicii generale de curățenie a apartamentelor și locuințelor rezidențiale, dar și curățarea acestora după constructori.
Personalul nostru profesionist și permanent instruit acordă cea mai mare atenție operațiilor de curățenie, realizându-le într-o manieră cât se poate de eficientă și folosind doar soluții de curățat profesionale, aparatură modernă și tehnologie de lucru de ultimă generație. Pentru a îmbunități permanent nivelul serviciilor noastre, toate operațiunile de curățenie sunt coordonate și verificate de un responsabil desemnat, care răspunde personal de calitatea serviciului prestat.

Prețuri

Prin oferta noastră de servicii de curățenie dorim să oferim cel mai bun raport calitate-preț. Punctul de plecare pentru stabilirea ofertei sunt nevoile clientului, din acest motiv, firma noastră furnizează o gamă complexă de servicii strâns legate între ele, lăsându-l pe client să aleagă dintre multitudinea de pachete.
Prețurile se vor calcula pe baza unei evaluări prealabile gratuite la fața locului, în funcție de suprafață, frecvența intervențiilor, gradul de dificultate, preferințe și cerințe specifice.
Vă invităm să descoperiți avantajele serviciilor noastre de curățenie și să lăsați procesul de realizare a curățeniei în seama firmei noastre specializate. Apelați cu încredere la noi și bucurați-vă de climatul plăcut și de imaginea deosebită a sediului sau locuinței Dvs.!